» » Зустріч з бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит»

Зустріч з бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит»

Дата: 3-04-2015, 14:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого квітня 2015 р. у рамках роботи Школи професійної майстерності, що діє при факультеті обліку і аудиту відбулася зустріч студентів четвертого та п’ятого курсів з випускником факультету кандидатом економічних наук, бухгалтером-експертом аудиторської фірми «ТерАудит» Іванечком Павлом Мирославовичем, який розповів про шляхи набуття професійної майстерності бухгалтера та аудитора, роль постійного самовдосконалення та самоосвіти студентів у побудові власної кар’єри.

 

У зустрічі взяли участь в.о. заступника декана факультету обліку і аудиту к.е.н., доцент Матійчук Л.П. та професорсько-викладацький колектив кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг.

 

Іванечко Павло Мирославович у 2014 р. став переможцем 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» у номінації кращий бухгалтер України серед бюджетних установ, де посів 2 місце.

 

Факультет обліку і аудиту пишається своїми випускниками та щиро дякує Павлу Мирославовичу за надану можливість поспілкуватися зі студентами.