» » До уваги студентів Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ!

До уваги студентів Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ!

Дата: 6-04-2015, 15:24 | Автор:

     

      7 квітня 2015 року об 14 25 год. у читальному залі електронних ресурсів ауд. 1209 (1-й корпус ТНЕУ, вул. Львівська, 11) кафедра міжнародних фінансів та глобальної економіки ім. С.І.Юрія ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету у рамках навчального курсу «Економічна дипломатія» (дисципліна циклу професійної підготовки для ОКР «магістр» за спеціальністю «Міжнародна економіка») проводить науково-практичний семінар-брифінг на тему: «Мистецтво дипломата: студії з практики економічної дипломатії».

      Присутні зможуть отримати компетентні відповіді від Фліссака Андрія Антоновича – к.е.н., доцента, Заслуженого економіста України, заступника керівника Торговельно-економічної місії при Посольстві України у ФРН (2001-2004 рр.) на питання про:

–      організацію діяльності економічних підрозділів у складі дипломатичних представництв України за кордоном;

–      механізми координації економічної дипломатії в Україні;

–      діяльність іноземних представництв економічної дипломатії в Україні.

      Для фахівців-міжнародників – це можливість доповнити теоретичні знання практичними навичками, отримати професійні поради щодо організації дипломатичних переговорів, особливостей аналізу позиції тієї чи іншої держави у сфері зовнішньополітичної та міжна­родної економічної діяльності. А для усіх зацікавлених – це унікальна можливість привід­крити завісу світової політичної арени і поринути у світ високої дипломатії.

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у дискусії.

 

Телефони для довідок: +380352475075 (внутрішній 11-112).

E-mail: itc@wunu.edu.ua, i.salo@wunu.edu.ua.