» » Спільнота ФББ привітала першокурсників

Спільнота ФББ привітала першокурсників

Дата: 20-10-2015, 17:38 | Автор: студентка групи ФБС-41 Марія Вільшанська

 17 жовтня 2015 року колектив факультету банківського бізнесу урочисто відзначив День українського студента організувавши два заходи – посвяту у студенти та «Ніч на факультеті». Для першокурсників – це незабутня подія, яка відкриває в їх житті абсолютно нову сторінку. Факультет банківського бізнесу – це велика дружня родина, яка об’єднала різних людей у єдине ціле. У нас панують довіра і повага, а мудрі викладачі-наставники передають багатогранний досвід і наукові здобутки.

 

Посвята першокурсників проходила у формі квесту територією студмістечка ТНЕУ. Розпочалося дійство в одній з аудиторій навчального корпусу офіційною частиною, на якій студентів привітав декан факультету Богдан Петрович Адамик та завідувач кафедри банківської справи, доктор економічних наук, професор Олександр Валерійович Дзюблюк, побажавши наполегливості, сумлінності, завжди займатися саморозвитком та незабутніх студентських років. Також до вітального слова були запрошені наставники першого курсу Роксолана Володимирівна Левченко та Тетяна Богданівна Стечишин. Ведучі свята у жартівливій формі розповіли про правила та закони студентського життя, заповіді хорошого та поганого студента, дали поради як краще підготуватися до сесії та розповіли про умови змагання. Спершу студенти шляхом жеребкування розділилися на команди та вибрали своїх капітанів, котрі продемонстрували себе вже у першому конкурсі. Квест включав вирішення логічних загадок та ребусів, конкурс «Крокодил» та інші різноманітні випробування. Закінчилася денна програма клятвою студентів підтримувати та продовжувати традиції факультету, не пропускати лекцій та перейнятися духом студентства. Адміністрація факультету нагородила учасників усіх команд солодкими подарунками.

 

Освітньо-розважальний проект «Ніч на факультеті» включав низку заходів: інтелектуальне шоу «Що? Де? Коли?», котре складалося з 6 етапів та передбачало відповіді на запитання та розгадування вмісту «чорного» ящика, розважальний конкурс-змагання «Хто зверху?», у якому за першість боролися команди дівчат та хлопців, психологічну рольову гру з детективним сюжетом «Мафія», експресивний танцювальний батл з різноманітними стилями та перегляд фільму. Захід викликав надзвичайно позитивний сплеск емоцій в учасників, адже усі відчули командний дух та прагнення перемогти. Організаторами дійства виступив оргкомітет студентів за підтримки адміністрації факультету.

 

Подібні заходи дозволяють студентам весело, пізнавально та цікаво проводити дозвілля разом з улюбленим факультетом, а викладачам вкотре поринути у свої студентські роки. Від імені організаторів, я щиро вдячна усім, хто підтримав нашу ідею та допоміг  втілити її у життя, адже тільки спільними зусиллями ми творимо яскраву сторінку свого студентського життя.