ТНЕУ – «Зелений університет»

Дата: 20-10-2015, 18:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою реалізації в Тернопільському національному економічному університеті концепції Зеленого університету цього тижня колектив кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу факультету аграрної економіки менеджменту разом із студентською спільнотою посадили на території вищого навчального закладу сім дерев.

 

До ТНЕУ завітали головний спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Олексійович Слюсаревський та головний лісничий ДП «Тернопільське лісове господарство» Олег Павлович Кільчицький.

 

Звертаючись до присутніх, завідувач кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу, голова професійної спілки працівників ТНЕУ Руслан Феоктистович Бруханський сказав: «Університет – це наш спільний дім. Ми повинні докладати усіх зусиль для того, щоб тут нам було комфортно працювати, спілкуватися, проводити час. Я думаю, що ідея впровадження засад Зеленого університету в ТНЕУ є підтвердженням того, що ми європейський сучасний вищий навчальний заклад. Сьогодні ми розпочали ще одну добру справу і сподіваємося, що до такої ініціативи долучаться всі кафедри Тернопільського національного економічного університету».

 

Також до молоді й колег звернувся декан факультету аграрної економіки та менеджменту Борис Олегович Язлюк: «Йоганн Гете говорив, що природа – це вічне життя, становлення і рух. Посадивши ці дерева, ми показуємо приклад як потрібно берегти навколишнє середовище і яке важливе значення воно має для нас».

 

Адміністрація вищого навчального закладу висловлює подяку т.в.о. начальника Тернопільського управління лісового та мисливського господарства за наданих «зелених красунь», які милуватимуть погляди й створюватимуть затишну атмосферу на території студмістечка ТНЕУ.