» » Розпочинає роботу «Multicultural International Students Speaking Club».

Розпочинає роботу «Multicultural International Students Speaking Club».

Дата: 21-10-2015, 14:07 | Автор:

     За підтримки директора Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д.Гарилишина  Ігоря Михайловича Таранова сьогодні в інституті розпочинає свою роботу «Multicultural International Students Speaking Club».

     Клуб організований студентами з України, Габону, Еквадору, Камеруну, Нігерії, Туреччини, та студентами інших країн, які навчаються у ННІМЕВ ім. Б.Д.Гарилишина. До роботи клубу також запрошено студентів з філологічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка (українська та англійська філологія).

    «Multicultural International Students Speaking Club TNEU» створений із метою популяризації вивчення іноземних мов, формування полікультурного простору, розвитку мовних навичок, виховання культури спілкування, розширення кругозору та пізнавальної активності студентів в університеті. В рамках діяльності клубу планується робота секцій з вивчення англійської, німецької, польської, французької, іспанської та турецької мов.

    Двері клубу є відкритими для усіх бажаючих вивчати або вдосконалити знання іноземної мови. Хочемо, щоб Ви отримали як знання, так і масу задоволення будучи членами клубу.

    Організаційне заняття клубу буде проведене сьогодні, 21 жовтня 2015  року о 17.35 у аудиторії 1418 (1 корпус ТНЕУ, Львівська 11).

    Корисну інформацію можна знайти тут:

https://.com/speakingclubtneu

    Організатори клубу з нетерпінням чекають Вас!