» » Ректор зустрівся із студентськими деканами

Ректор зустрівся із студентськими деканами

Дата: 21-10-2015, 18:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У вівторок ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор А.І. Крисоватий поспілкувався зі студентськими лідерами ТНЕУ. Зустріч була цікавою й результативною.

 

Розповідаючи про свої проблеми, молодь акцентувала  увагу на питаннях поселення у гуртожиток, проведення «Мега ліри» серед студентів других, третіх, четвертих курсів, розробку нового положення «Студентської ліри – 2016», створення команди із числа студентів, які б самі організовували мистецькі фестивалі й відповідали за звукове оформлення та сцену. Також студенти звернулися із проханням, щоб викладачі з розумінням ставилися до студентів, які брали участь у Лірі.

 

На зустріч ректор також запросив першого проректора Миколу Івановича Шинкарика та проректора з наукової роботи Зеновія Васильовича Задорожного. Спілкуючись, Андрій Ігорович зазначив: «Ми повинні не тільки жити сьогоденням, а й думати про завтрашній день. Ваша активність, креативність та дієвість – це успіх університету, його імідж». Обмінявшись думками, юнаки та дівчата запропонували провести ряд заходів, які зможуть згуртувати студентські колективи й зміцнити професорсько-викладацький колектив.