» » Презентація проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування»

Презентація проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування»

Дата: 26-10-2015, 10:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Тернопільському національному економічному університеті 29 жовтня 2015 року за ініціативи НДІ інноваційного розвитку та державотворення ТНЕУ відбудеться презентація грандіозної програми стажувань «Студенти для органів місцевого самоврядування», який з 2002 року реалізовує ГО «Молодіжна Альтернатива».

 

Дана програма розповсюджуються на території Центральної, Південної, Східної та Західної України. Молодь з Тернопільщини дуже активно бере участь у щорічних заходах, які реалізовує ГО «Молодіжна Альтернатива».

 

На презентації Ви дізнаєтеся більше про діяльність «Молодіжної Альтернативи» та останні проекти. Представник «Молодіжної Альтернативи» Наталя Волосова детально розповість, як можна стати учасником програм «Студенти для Парламенту» та «Студенти для органів місцевого самоврядування» у 2015 році.

 

Запрошуємо усіх бажаючих прийти на презентацію у 1-ий корпус Тернопільського національного економічного університету 29 жовтня 2015 (четвер). Презентація відбуватиметься у залі засідань ректорату (ІІІ поверх). Початок о 14.00 год.



Оголошення.pdf
Завантажити Переглянути онлайн