» » П'ятикурсники факультету фінансів зустрілися з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

П'ятикурсники факультету фінансів зустрілися з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

Дата: 26-10-2015, 11:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 жовтня у форматі відкритої лекції в межах викладання дисципліни «Соціальне страхування» відбулася зустріч викладачів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія та студентів 5 курсу факультету фінансів з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

 

Гість заходу, заступник начальника Управління Івахов Володимир Васильович, розповів про засади пенсійної політики та значення легальної зайнятості для пенсійного майбутнього, акцентував увагу слухачів на необхідності укладання з роботодавцями трудових угод та втраті соціальних гарантій найманими працівниками у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки та отриманні заробітної плати в «конверті». Заступник начальника адміністративно-господарського відділу Управління Яцків Тетяна Богданівна ознайомила студентів з основними напрямами діяльності Управління, специфікою роботи його відділів та секторів, організацією прийому та обслуговування громадян за принципом «єдиного вікна» та  роботою Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Представники кафедри та студенти висловили вдячність працівникам Пенсійного фонду за змістовну доповідь, яка сприятиме формуванню професійних здібностей майбутніх фахівців в сфері соціального страхування.