» » Відкрита лекція польського професора для студентів факультету економіки та управління

Відкрита лекція польського професора для студентів факультету економіки та управління

Дата: 26-10-2015, 15:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 жовтня 2015 року на факультеті економіки і управління відбулася відкрита лекція професора Вроцлавського економічного університету, доктора габілітованого Мечислава Моравського на тему: «Polish National Knowledge Management Styles. Studies in selected companies».

 

Лекція була прочитана для студентів факультету економіки управління за напрямом підготовки «Менеджмент» (групи МОА-21, МОА-31, випускова кафедра – кафедра менеджменту та публічного управління) у рамках Договору про навчальне і науково-дослідне співробітництво між ТНЕУ та Вроцлавським економічним університетом (Республіка Польща). У заході взяли участь декан факультету економіки і управління к.е.н., доцент Віктор Островерхов та заступник декана факультету економіки та управління з наукової роботи к.е.н., доцент Олександра Овсянюк-Бердадіна, які вручили польському професору міжнародний сертифікат, що засвідчує прочитання відкритої лекції.

 

Проведення у ТНЕУ відкритих лекцій іноземних професорів є свідченням інтеграції нашого Університету в світовий навчально-науковий простір.