» » Науковці ТНЕУ зустрілися з представниками Корпусу Миру США в Україні

Науковці ТНЕУ зустрілися з представниками Корпусу Миру США в Україні

Дата: 27-10-2015, 17:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

23 жовтня 2015 р. у ТНЕУ відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) О. П. Адаміва, завідувача кафедри іноземних мов та професійної комунікації Н.С. Лисої, ст. викладача кафедри іноземних мов та професійної комунікації Л.В. Сандій  та регіонального директора Корпусу Миру США в Україні Наталією Пономарчук.  

 

Наталія Пономарчук, яка опікується добровольцями Корпусу Миру в західному регіоні, висловила щиру вдячність керівництву університету і кафедрі іноземних мов та професійної комунікації за створення максимально комфортних умов для перебування в Україні і високий рівень організації волонтерської діяльності добровольця Корпусу Миру США Метью Тюрнера (Matthew Turner).

 

У ході зустрічі були обговорені поточні питання реалізації волонтерського проекту М. Тюрнера щодо викладання англійської мови і розвитку міжнародної академічної мобільності студентів і викладачів. Учасники зустрічі також обмінялися думками про перспективи подальшої співпраці між ТНЕУ та Корпусом Миру США в Україні.