» » Студентка ННІМЕВ ім. Б.Гаврилишина – переможниця міжнародного конкурсу !!!

Студентка ННІМЕВ ім. Б.Гаврилишина – переможниця міжнародного конкурсу !!!

Дата: 28-10-2015, 15:56 | Автор:


    У період з 01 по 30 вересня 2015 року Рада німців України разом із німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft f?r Zusammenarbeit (GIZ) GmbH проводили міжнародний молодіжний проект «Створюємо майбутнє – зміцнюємо довіру: молодіжна співпраця у країнах Східного партнерства». В рамках цього проекту Центр німецької культури Wiederstrahl провели міжнародний конкурс на тему: «Моя країна в європейській сім’ї».
   У номінації «Економіка» переможницею конкурсу стала Вітюк Лілія, студентка 2 курсу Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, яка навчається за  українсько-німецькою програмою. У своїй роботі на тему «Україна та ЄС: чи виправдовує себе інтеграція», виконаній німецькою мовою, Ліля обгрунтувала власну позицію щодо процесу інтеграції України та Європейського Союзу, аргументувавши позитивні та негативні наслідки цього процесу. Робота отримала схвалення журі конкурсу та посіла І місце у згаданій номінації.
   Увесь трудовий колектив ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина та студенти інституту щиро вітають Лілію Вітюк з неперевершеним результатом участі у міжнародному конкурсі та зичать наснаги і подальших здобутків!   
 


                           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
                                                                                                 Автор публікації ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина