» » Навчаємося жартувати достойно

Навчаємося жартувати достойно

Дата: 28-10-2015, 17:01 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 У Тернопільському національному економічному університеті відбувся майстер-клас з КВН, у якому взяли участь представники від збірних студентських команд КВН факультету економіки та управління, факультету банківського бізнесу, коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, факультету обліку і аудиту та факультету фінансів. 
 
Учасники зустрічі змогли переглянути відео «Майстер-клас від Андрія Чавуріна» – відео його виступу в м. Одеса. Після цього відбулося обговорення побаченого і почутого, а також коментар від представника команди КВН «VIP Тернопіль» Сергія Лещука.
 
Андрій Бураков – представник збірної команди КВН ТНЕУ – поділився досвідом про своє бачення КВН і про те, які жарти вартує брати в програму виступу студентським командам КВН.
 
Велику увагу викликало у студентів обговорення положення про фестиваль гумору на кубок ТНЕУ «Студ-ліга сміху», який заплановано провести у березні 2016 року.
 
Учасники майстер-класу були задоволені побаченим і почутим, висловили своє бажання частіше зустрічатися для того, щоб навчитися жартувати достойно. Від голови первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ Антона Шевчука тим учасникам, що найшвидше завітали на майстер-клас, було вручено запрошення на КВН на кубок ректора університету, що  відбудеться 29 жовтня 2015 року о 18.00 в актовій залі ТНЕУ.
 
Наступний майстер-клас заплановано на лютий 2016 року.