» » У ТНЕУ розпочали роботу учасники Міжнародного Молодіжного Форуму «Майстерня майбутнього»

У ТНЕУ розпочали роботу учасники Міжнародного Молодіжного Форуму «Майстерня майбутнього»

Дата: 28-10-2015, 18:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У його роботі взяли участь молодіжні лідери з України, Білорусі, Молдови та Грузії. Тридцять учасників Форуму зібралися для того, щоб поглибити сівої знання з проектного менеджменту, лобіювання, лідерства та комунікації, обмінятися думками та ідеями, сприяти міжнародному взаєморозумінню на цивільно-суспільному рівні.
 
Розпочав зустріч проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, профессор Василь Ярославович Брич: «Ми дуже раді, що сьогодні у Тернопільському національному економічному університеті зібралася молодіжна еліта з країн Східного партнерства. Адже обмін думками, ідеями – це можливість налагодити міжкультурний діалог, який допоможе змінити Україну. Молодь – це рушійна сила прогрессу й майбутнє наших держав залежить від Вас, шановні учасники Форуму. Я бажаю Вам плідної співпраці, цікавих проектів та результативних напрацювань».
 
До вітальних слів долучився мер Тернополя Сергій Віталійович Надал, який зазначив, що Тернопіль – це молодіжна столиця. «Тернопільський національний економічний університет – надійний партнер міської ради у численних соціальних та громадських проектах, є ініціатором впровадження у життя молодіжних ініціатив», – зазначив у своїй доповіді міський голова.
 
Приємно відзначити, що у форумі активну участь взяла студентка факультету банківського бізнесу ТНЕУ Вікторія Микитюк – координатор акції «Зробимо Україну чистою! – 2015».
 
У рамках програми Другої освітньої сесії Міднародного Форуму Дацюк Інна провела тренінг «Побудова команди: ролі, механізми взаємодії, ризики та їх усунення». А також учасники виступили з презентаціями своїх проектів «Ярмарка ідей».
 
Модератором зустрічі виступив Іван Омелян, який вміло спрямовував дискусцю у конструктивне русло.
 
День завершився українською вечіркою, де кожен мав можливість насолодитися галицьким колоритом файного міста Тернополя.