» » Вийшов з друку навчальний посібник «Облік зовнішньоекономічної діяльності»

Вийшов з друку навчальний посібник «Облік зовнішньоекономічної діяльності»

Дата: 29-10-2015, 09:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У видавництві «Економічна думка» вийшов з друку навчальний посібник «Облік зовнішньоекономічної діяльності», підготовлений доктором економічних наук, професором, завідувачем кафедри Лучком М.Р. та кандидатами економічних наук, доцентами кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг Мельник Н.Г. і Сисюк С.В.
                             
Метою написання посібника є узагальнення та систематизація методики обліку діяльності суб’єктів господарювання у сфері зовнішньоекономічних відносин. Крім теоретичного матеріалу кожен розділ навчального посібника містить практичні приклади, тестові та ситуаційні завдання, питання для самоперевірки та контролю, а також методичні рекомендації до вивчення теми.
 
Запропонований у навчальному посібнику матеріал дозволить студентам зрозуміти суть та порядок обліку операцій у сфері зовнішньоекономічних відносин, допоможе орієнтуватися в складних питаннях організації та методики обліку зовнішньоекономічної діяльності та приймати рішення щодо її регулювання.
 
Навчальний посібник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться проблемами обліку зовнішньоекономічної діяльності.