» » Відбувся презентаційний тренінг на тему «Банківська кар’єра»

Відбувся презентаційний тренінг на тему «Банківська кар’єра»

Дата: 29-10-2015, 09:45 | Автор:

 
   Як відомо було б лише бажання – робота знайдеться кожному, саме для того, щоб іноземні студенти мали чітко сформоване уявлення про етапи пошуку роботи був проведений презентаційний тренінг.
   За сприяння Ігора Михайловича Таранова, директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, на презентаційний тренінг було запрошено бізнес-консультанта Король Наталію Ігорівну, яка для початку розповіла студентам про шляхи вдосконалення своєї професійної діяльності. Кульмінацією тренінгу стала презентація та тему «Банківська кар’єра», адже саме на прикладі пошуку роботи в банківській сфері було вдало продемонстровано етапи працевлаштування та можливості просування працівника сходинками службової ієрархії. 
   На думку бізнес-консультанта, ключовою запорукою успішного працевлаштування є висока вмотивованість кандидата та бажання стати членом великої сім'ї – компанії-роботодавця. Учасники заходу детально обговорили особливості складання резюме, проходження співбесіди та комунікації з потенційним роботодавцем та отримали конкретні рекомендації щодо самопрезентації. 
   На завершення тренінгу студенти-іноземці, які навчаються у ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина отримали вичерпні компетентні відповіді на свої запитання, подякували Наталії Король за змістовну і цікаву зустріч, Ігорю Михайловичу за надану можливість поспілкуватися з людиною-практиком та перейняти досвід щодо кар’єрного росту у банківській справі, а Борук Ірині за гарний переклад. Модератор тренінгу, Авуах Кусі Блессінг повідомив про спільне бажання всіх студентів-іноземців бути учасниками подібних  тренінгів та зустрічей у інституті. 
Фотозвіт