» » Лекція-тренінг «Етичне лідерство та ефективний розвиток талантів»

Лекція-тренінг «Етичне лідерство та ефективний розвиток талантів»

Дата: 9-11-2015, 11:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 листопада 2015 року в Тернопільському національному економічному університеті відбудеться лекція-тренінг «Етичне лідерство та ефективний розвиток талантів», яку прочитають викладач Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника (м. Івано-Франківськ) Наталія Марчук і викладач Українського католицького університету (м. Львів) Петро Дарморіс. Організатором заходу є Українська соціальна академія (м. Київ).
                    
Зміни, які відбуваються в суспільстві, потребують не просто оновлення традиційних схем державно-управлінських відносин, а й наповнення новим змістом професійної діяльності осіб різного фахового спрямування. В сучасних умовах важливим фактором стає розвиток людського потенціалу, підготовка кадрів, здатних своєчасно позбуватися успадкованих суспільних стереотипів та чітко відповідати на соціально-орієнтовані проблеми.
 
Мета лекції-тренінгу – формування навиків аналізу та шляхів безпосередньої участі у вирішенні поточних і перспективних питань становлення, розвитку та реалізації демократичних засад суспільного життя. Тренінг передбачає практичне навчання лідерським навичкам, що сприяють розвитку більшої впевненості у собі, глибшого розуміння себе, своїх цілей, мотивації і проникливості щодо проблем суспільства. Опановані навички допоможуть учасникам впроваджувати у життя позитивні зміни, розвивати свої таланти і здібності, реалізувати суспільні ініціативи, в основі яких закладені суспільно-визнані моральні і духовні цінності.
 
Після лекції-тренінгу всі учасники зустрічі матимуть можливість неформально поспілкуватися.