Зарваниця вітає освітян

Дата: 20-09-2011, 11:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Уже минуло чимало століть, коли чудотворна Зарваниця стала джерелом Божої ласки, духовною пристанню для багатьох людей. Цей мальовничий куточок нашого краю є воістину святим місцем, бо тут з Божого Провидіння і через заступництво Зарваницької Матері Божої зійшла божественна благодать, яка наповнює спраглі за вірою серця мільйонів паломників. Тут свята джерельна вода омиває і зцілює наше тіло і душу, дарує свіжість і бадьорість.

За підтримки адміністрації університету гарного сонячного ранку декілька десятків студентів, працівників та викладачів нашого університету вирушили на прощу до Марійського духовного центру в с. Зарваниця. Саме 10 вересня Зарваниця щиро привітала усіх освітян, що приїхали з різних куточків України. Святий дух витав над кожним педагогом, сповідь очікувала на кожну душу, яка прийшла очиститись, а Хресна дорога нагадала про святі муки Ісуса Христа, котрий показав дорогу до світлого і безхмарного майбутнього.
Свята літургія сповила наші серця отим благоговінням, дала змогу по-новому зрозуміти наше покликання, яке полягає у плеканні добра, мудрості та творчості в студентських серцях.
Приємно було бачити, що усі ми були згуртовані, разом слухали мудрі та пророчі слова священиків. Кожен повіз додому святі речі, а також цілющу воду зі святого місця.
Зарваницька Матір Божа радо привітала кожного педагога, дала сили до нових звершень на педагогічній ниві. Будьмо разом з Богом, прищеплюймо духовність у студентські серця, завжди звертаймось до нього за допомогою, просімо Божу Матір сил та мудрості, благодаті та натхнення до навчання і виховання.