» » Всеукраїнська студентська правнича школа

Всеукраїнська студентська правнича школа

Дата: 25-01-2016, 15:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Міністерство юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України за підтримки Європейського університету з 02 по 07 лютого 2016 року в приміщенні спортивно-оздоровчої бази "Едельвейс" (Мижгірський район, Закарпатська обл. с. Верхній Студений - 30 км. від смт. Воловець) запрошують до всеукраїнської студентської правничої школи.
                          
Мета Школи: формування нової української юридичної еліти, підвищення професійного рівня, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, налагодження співпраці між юридичними студентськими організаціями.
 
Формат Школи: серія теоретичних та практичних майстер-класів від відомих юристів адвокатів та професійних тренерів з особистого розвитку.
 
Вартість участі у школі 1800 грн. (без про'їзду).
 
За рахунок внесків, організаційний комітет забезпечує учасникам: проживання, 3-разове харчування, робочі матеріали конференції, тренінги, трансфер від залізничної станції Воловець до бази в обидва боки, екскурсії та ін.
 
Прохання направити заявки на участь до 25 січня 2016 року на адресу:
https://docs.google.com/forms/d/1MralgJ8dvnfhJInzXEaOWcMwA9kyOfiZtRE-BVy362c/viewform
 
З питань участі просимо звертатися до Оргкомітету: Євген Которобай, координатор школи, заступник голови КРМЮ України, тел.: 093 733 47 88, е-mail:  Geki@bk.ru