» » «Філософсько-правова концепція правового простору»

«Філософсько-правова концепція правового простору»

Дата: 25-01-2016, 15:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету запрошує усіх бажаючих долучитися до участі у круглому столі на тему: «Філософсько-правова концепція правового простору», який відбудеться 4 березня 2016 року.
                                         
Мета круглого столу: філософсько-правова інтерпретація поняття «правовий простір», наповнення його змістом із застосуванням філософської методології, стимулювання вироблення відповідної філософсько-правової концепції.

Надіслані Вами до 1 березня 2016 року (включно) тези доповідей будуть опубліковані у друкованому збірнику круглого столу (конференції) (з реєстрацією збірника матеріалів конференції в універсальному міжнародному класифікаторі –ISBN та внесенням до наукометричної бази).
 
Також надіслані тези доповідей будуть розміщені на сайті «Актуальна юриспруденція» www.legalactivity.com.ua окремою секцією конференції та стануть доступними для ознайомлення і обговорення кожному користувачеві світової мережі ІНТЕРНЕТ.
 
Обсяг тез доповіді – від 3 до 6 стор.

Детальніша інформація про науковий захід міститься у додатку.
 
Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами: моб. 067 98 28 112 або (0352) 25-36-14, 25-08-46.


Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн