Вітаємо молодих науковців!

Дата: 27-07-2016, 10:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.02.2012 № 202, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 13.03.2012 за № 389/20702, наказу Міністерства освіти і науки України від 13.10.2015 № 1079 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 навчальному році» та на підставі рішень галузевих конкурсних комісій з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук 2015/2016 навчального року 20 липня 2016 року було затверджено перелік переможців. Серед переможців конкурсу – студенти Тернопільського національного економічного університету.

Дипломом І ступеня нагороджені:

У сфері інформатики, обчислювальної техніки та автоматизації дипломом І ступеня нагороджено Гордієвич Юлію Анатоліївну та Вальчишина Степана Петровича ( керівник – доцент Пукас Андрій Васильович). Дипломом ІІ ступеня нагороджено Воробця Вадима Богдановича та Мартинчук Тетяну Олегівну (керівник – професор Березький Олег Миколайович). Диплом ІІІ ступеня отримала Панчук Надія Сергіївна (керівник – доцент Буяк Леся Михайлівна), а також Пуканюк Юрій Миколайович і Пашко Василь Ігорович (керівник – доцент Яцків Василь Васильович).

Дипломом І ступеня за студентську наукову роботу у галузі «Інформаційні технології» нагороджено Дунець Оксану Василівну (керівник – професор Саченко Анатолій Олексійович).

У галузі «Інформаційна безпека» дипломом ІІ ступеня нагороджено Долинюка Тараса Миколайовича, Рендзеняка Назара Андрійовича (керівники – доцент Касянчук Михайло Миколайович та доцент Дубчак Леся Орестівна).

За наукову роботу у сфері «Педагогічна та вікова психологія» дипломом ІІІ ступеня нагороджено Бережного Володимира Григоровича (керівник – професор Фурман Анатолій Васильович). Також дипломом ІІІ ступеня нагороджено Сойку Богдана Михайловича (керівник – доцент Москалюк Надія Богданівна) за студентську наукову роботу у сфері інтелектуальної власності.

Зінь Іван Федорович (керівник – професор Монастирський Григорій Леонардович) нагороджений дипломом І ступеня (наукова робота у галузі «Державне управління»).

Диплом ІІ ступеня з туризму вибороли студенти: Баран Ольга Петрівна (керівник – Продан Ірина Олегівна); Ничик Ольга Володимирівна, Трофимчук Артем Андрійович (наукова сфера «Математичні методи, моделі в економіці»; керівник – доцент Ковальчук Ольга Ярославівна). Дипломом І ступеня нагороджено Захарківа Миколу Івановича (наукова сфера «Гроші, фінанси і кредит»; керівник – професор Кізима Тетяна Олексіївна). Дипломом ІІ ступеня за наукові роботи на цю ж тематику нагороджено студентів: Марусину Марію Василівну (керівник – професор Дзюблюк Олександр Валерійович) та Будку Лілію Богданівну (керівник – професор Кізима Тетяна Олексіївна).

Диплом І ступеня у галузі «Банківська справа» отримала Вільшанська Марія Михайлівна (керівник – доцент Сороківська Зоряна Казимирівна).У галузі «Економіка та управління підприємствами» диплом ІІІ ступеня отримав Клімович Руслан Андрійович (керівник – доцент Мазур Володимир Степанович). Також дипломом ІІІ ступеня нагороджено Остапенко Ярославу Анатоліївну (наукова сфера «Економіка сільського господарства та АПК»; керівник – Пилявець Віктор Миколайович).

Написавши наукову роботу у галузі «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» Кізюк Надія Юріївна (керівник – професор Задорожний Зеновій-Михайло Васильович) отримала диплом ІІ ступеня. Диплом І ступеня за наукові досягнення у сфері «Маркетинг , управління персоналом та економіка праці» отримали студенти: Зінчук Маргарита Михайлівна (керівник – Сохацька Олена Миколаївна) та Демчук Наталія Михайлівна (керівник – доцент Дяків Ольга Петрівна). Диплом ІІІ ступеня за кращу студентську наукову роботу також отримав Сохацький Олександр Юрійович (керівник – доцент Кравчук Наталія Ярославівна). Нагородили дипломом ІІІ ступеня у галузі «Менеджмент» Домарецьку Мар’яну Олександрівну (керівник – Нагара Марина Борисівна).

Ми пишаємося Вами, адже Ви примножуєте здобутки ТНЕУ на науковій ниві. Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому і віримо в те, що Ви станете великими науковцями, які зроблять грандіозні відкриття й в економічній сфері.