» » Урочистості з нагоди 50-річного ювілею ТНЕУ продовжуються!

Урочистості з нагоди 50-річного ювілею ТНЕУ продовжуються!

Дата: 21-10-2016, 19:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 жовтня 2016 р. у Тернопільському національному економічному університеті продовжуються урочистості з нагоди 50-річного ювілею вищого навчального закладу. Другий день святкування академічна спільнота та гості ТНЕУ розпочали з урочистого Богослужіння у капличці Різдва Пресвятої Богородиці при університеті.
 
Після молитовного благословення усі вирушили до центрального корпусу, де відбулося урочисте підняття прапорів України та університету слухачами Центру підготовки офіцерів запасу ТНЕУ.
 
Під час розширеного засідання вченої ради вищого навчального закладу, яке розпочалося о 12.00 год., університетську родину привітав ректор, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий. До вітальних слів долучився Олександр Андрійович Устенко – ректор Тернопільського фінансово-економічного інституту, Тернопільського інституту народного господарства, Тернопільської академії народного господарства. Також линули щирі побажання від гостей ТНЕУ.
 
У рамках засідання вченої ради відбулася презентація книги «Тернопільський національний економічний університет: професіоналізм, престиж, поступ», у якій висвітлено 50 років праці професорсько-викладацького колективу, працівників, студентів вищого навчального закладу, презентація пам’ятної монети університету, виготовленої з срібла та нейзильберу, представлення конверту і погашення марки ТНЕУ.
 
Упродовж засідання ректор ТНЕУ вручив нагороди працівникам та викладачам університету. Зокрема, за дорученням Віктора Андрійовича Ющенка Андрій Ігорович вручив орден Богдана Хмельницького І ступеня Олександру Андрійовичу Устенку.

На завершення зустрічі присутніх було запрошено на урочисту імпрезу в актовій залі. Феєричне дійство усім дарували мистецькі колективи Тернопільського національного економічного університету, а також запрошені гості – Б. Репка, М. Блаженко, ансамблю танцю ЗОШ № 3, С. Галябарда, гурт «Тріода».
 
З нагоди свята адміністрація ТНЕУ на чолі з ректором вручили подяки та подарунки ветеранам університету за сумлінну, самовіддану, плідну працю, значущий внесок у становлення і розвиток вищого навчального закладу.
 
Другий день урочистостей з нагоди відзначення 50-річчя Тернопільського національного економічного університету завершився. Однак на усіх чекає ще багато цікавих заходів, зустрічей присвячених ювілею вищого навчального закладу. Зокрема, запрошуємо усіх бажаючих завтра, 22 жовтня, на центральний стадіон м. Тернополя на перегляд товариського футбольного матчу між Збірною ТНЕУ та Національною збірною України серед ветеранів. Стартовий свисток пролунає об 11.00 год.