» » До уваги учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»!

До уваги учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»!

Дата: 17-02-2015, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1506 від 23.12.2014 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання на базі Тернопільського національного економічного університету 13-15 травня 2015 року буде проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

 

Під час заходу учасники виконуватимуть письмове завдання, у якому поєднуватимуться такі дисципліни: «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Організація та методика економічного аналізу», «Аудит».

 

Звертаємо Вашу увагу, що анкета учасника ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади заповнюється окремо кожним учасником друкованим способом та з дотриманням відповідних вимог (наявність підписів, печаток, правильних даних учасників). Анкети учасників приймаються до 15 березня 2015 р.



Положення.doc
Завантажити Переглянути онлайн



Інформаційний лист, анкета учасника.doc
Завантажити Переглянути онлайн



Програма.doc
Завантажити Переглянути онлайн



До уваги учасників.doc
Завантажити Переглянути онлайн